Skip to main content
академија

Светосавска академија

У конгресној дворани „Центра Миленијум“ одржана је Светосавска академија, коју је ове године организовала Пољопривредна школа „Вршац“. На свечаности су уручене годишње награде „Никола Брашован“  просветним радницима који су допринели развоју школства у граду Вршцу и који су постигли значајна остварења у васпитно-образовном раду.
Све присутне је поздравио директор Пољопривредне школе господин Срђан Клиска, а затим су се присутнима обратили Његово Преосвештенство Епископ банатски  Никанор, Драгана Митровић градоначелница Вршца и Маријана Голомеић, чланица Градског већа задужена за просвету, која је награђенима уручила признања честитала им  и пожелела да наставе са успешним радом у својим школама.
Добитници награде „Никола Брашован“ су: Мила Ђуричин, професор енглеског језика у Основној школи „Младост“, и Велимир Радловачки, професор информатике у Школском центру „Никола Тесла“.
Програм свечане академије приредили су ученици наше школе , а ментори су им биле професорке Татјана Гуга, Душица Ћирин и Александра Молнар. Својим наступима програм су увеличели хор Музичке школе ,,Јосиф Маринковић“ и хор ,, Распевани професори“.

Сви присутни су били пријатно изненађени приређеним дочеком пред почетак програма, као и коктелом након свечаног дела у чијим су припремама учествовали сви ученици и професори наше школе, још једном показујући домаћински дух који се негује у нашој установи.

ак8 ак7 ак6 ак5акад акад1 акад2 ак4